Universiteit Leiden

nl en

Cursus | Seminar

Seminar: Policing in times of Covid-19

Datum
donderdag 29 oktober 2020
Tijd
Locatie
Locatie: Online & in de Grote Kerk in Den Haag (beperkte plaatsen)

Insights and challenges across the security spectrum

Het seminar 'Policing in times of Covid-19 -  Insights and challenges across the security spectrum' vindt plaats op donderdag 29 oktober. Het programma is zowel online als offline te volgen. Er zijn 30 plaatsen beschikbaar voor deelnemers die het seminar fysiek willen bijwonen. Het seminar is een samenwerking tussen Het Centre for Professional Learning, de Politieacademie en de Nationale Politie.

Het seminar belicht het handelen van verschillende veiligheidsactoren tegen de achtergrond van de huidige coronacrisis. Welke veranderingen  zijn er aan het licht gekomen? Welke knelpunten zijn de afgelopen periode uitvergroot, welke gezichtspunten zijn er veranderd? Wat zijn de lessons learned en hoe kunnen die binnen de keten bijdragen aan verdere vak ontwikkeling? 

Tijdens het seminar worden diverse partijen in de veiligheidsketen bij elkaar gebracht, om kennis te delen, gezamenlijk 
te reflecteren op het handelen van  hun respectievelijke organisaties, inzicht te krijgen in de bredere context en na te denken over wat goed gaat en wat beter kan. 

Op deze website vindt u alle informatie over het seminar 'Policing in times of Covid-19':

Een van de sprekers heeft als voertaal Engels.

Voor vragen over het seminar kunt u mailen naar learning@fgga.leidenuniv.nl. Voor dringende zaken kunt u terecht bij onze programmaleider mr. Hans Dekker.

Meer informatie over de Seminar: Policing in times of Covid-19

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.