Universiteit Leiden

nl en

Online lezing: “The Future of War”

  • Dr. Frank G. Hoffman
Datum
donderdag 29 oktober 2020
Tijd
Locatie
Online via Webex
Dr. Frank G. Hoffman, Luitenant-kolonel b.d. van het US Marine Corps en strategisch analist

Hoe ziet de oorlog van de toekomst er uit? Verschuivende machtsverhoudingen en toenemende strategische competitie leiden tot veranderende allianties. Technologische trends, zoals robotica, AI en cyber warfare, voorzien in nieuwe toekomstige militaire capaciteiten. Dr. Frank G. Hoffman, Luitenant-kolonel b.d. van het US Marine Corps en strategisch analist bespreekt op basis van 30 jaar operationele en strategische ervaringen in een originele synthese de mogelijke consequenties voor de aard, locatie, motieven en strijdmethoden in de oorlog van toekomst.

Bekijk de lezing hieronder terug. 

Lezing “The Future of War”

Vanwege de gekozen cookie-instellingen kunnen we deze video hier niet tonen.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.