Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium

Measuring & building support for Carbon Capture, Utilisation and Storage (CCUS), met psycholoog Emma ter Mors

Datum
woensdag 28 oktober 2020
Tijd
Locatie
Online

Op 28 oktober vindt het laatste evenement van het carbon capture, utilisation and storage (CCUS) project plaats. Het project heeft als doel om industriële gebieden in Europa om te zetten in economisch robuuste lage koolstof regio's.

Sociaal psycholoog Emma ter Mors heeft een belangrijke rol in dit project en zal het hebben over het implementeren van CCUS in de maatschappij. De sociale perceptie en acceptatie van het project bepaalt voor een groot deel het succes.

Registratie voor dit online event kan via de website van ALIGN CCUS.

Website ALIGN CCUS

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.