Universiteit Leiden

nl en

Lezing

48e Vlaams‐Nederlandse Egyptologendag

Datum
zaterdag 21 november 2020
Tijd
Serie
Vlaams-Nederlandse Egyptologendag
Locatie
Online (Via Microsoft Teams)

De 48e Vlaams‐Nederlandse Egyptologendag

De 48e Vlaams‐Nederlandse Egyptologendag, georganiseerd door de Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis (Brussel), vindt dit jaar plaats op 21 november 2020. Omwille van de Covid-19-pandemie zal deze dag in online vorm georganiseerd worden met een programma dat zich zal beperken tot de namiddag.

Egyptologen en studenten Egyptologie zijn hartelijk uitgenodigd om deze dag bij te wonen. Meld je aanwezigheid aan via email aan w.claes@kmkg-mrah.be. Na uw aanmelding zal u per e-mail een link (Microsoft Teams) en verdere instructies ontvangen waarmee u deze dag kan bijwonen.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.