Universiteit Leiden

nl en

Lezing | Forum Antiquum 2020

Verdienen Griekse vaders en moeders hun naam?

Datum
donderdag 24 september 2020
Tijd
Locatie
Online via Kaltura

Abstract

Griekse tragedies moeten het hebben van familiedrama. Vaak wordt dat retorisch uitgespeeld met de vraag of vaders of moeders die benaming wel met recht dragen. Dat past bij de preoccupaties van de ‘sofisten’ in de 5e eeuw voor onze jaartelling over wat taal precies wel en niet communiceert).

 

Aanmelden

Deelname is gratis.

In verband met de maatregelen rondom COVID-19 vindt deze lezing online plaats. Vanwege privacyredenen dienen geïnteresseerden zich aan te melden door contact op te nemen met Henric Jansen (h.r.j.jansen@hum.leidenuniv.nl) of Iris van Kuijk (i.a.e.van.kuijk@hum.leidenuniv.nl). Na bevestiging ontvang je een link naar de online omgeving van de lezing.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.