Universiteit Leiden

nl en

FGGA NEXT

Datum
dinsdag 15 september 2020
Tijd
Locatie
Brasserie Wijnhaven & 3.46 Wijnhavengebouw

Live interviews met medewerkers en studenten van FGGA over de speerpunten van het aankomende academisch jaar met aansluitend het FGGA Prinsjesdagprogramma. 
 

Traditiegetrouw organiseren wij op Prinsjesdag, dinsdag 15 september, een programma rondom de start van het nieuwe parlementaire jaar. Met een scherpe analyse van de troonrede door Gerard Breeman en Arco Timmermans. Afsluitend is er een paneldiscussie met onder andere Koen Caminada en Wimar Bolhuis. In het panel zitten specialisten met een scherpe blik op overheidsfinanciĆ«n als  Steven van Weyenberg, vice fractievoorzitter D66 in de Tweede Kamer, en  Leon van der Neut van Het Interstedelijk Studenten Overleg. 

Dit jaar organiseren wij iets nieuws voorafgaand aan dit programma. Om 15.00 uur is er een praatprogramma met medewerkers en studenten van FGGA. Aan bod komen de belangrijke speerpunten van het strategisch plan. We blikken vooruit en bespreken het onderwijs, onderzoek, studentenleven en praten met het Faculty Diversity and Inclusion Task Force en de faculteitsraad.
Gasten zijn onder meer Erwin Muller, Koen Caminada, Nadine Louissen, vertegenwoordigers van de studieverenigingen en Tahir Abbas. 

Op de dag van het evenement zullen aanwezigen een gezondheidsverklaring ter plaatse moet ondertekenen en alleen welkom zijn mits zij geen gezondheidsklachten hebben. Het evenement zal ook worden uitgezonden via een livestream.

Voorlopig programma

  • 15.00 uur: Live interviews met medewerkers en studenten van FGGA over de speerpunten van het aankomende academisch jaar
  • 16.05 uur: reflectie op de troonrede
  • 16.30 uur: paneldiscussie

Aanmelden

Meld je hier aan om het event via een livestream bij te wonen.

Meld je hier aan om het event op locatie bij te wonen. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.