Inauguratie nieuwe leden Young Academy Leiden

Steenstraat 1 1
2312 BS Leiden
Grote Zaal

Jonge wetenschappers onderzoeken nu én in de toekomst belangrijke maatschappelijke en wetenschappelijke vraagstukken. Dat vraagt om een interdisciplinaire benadering en om nauw contact met de samenleving.

De Young Academy Leiden (YAL) is een groep jonge wetenschappers met passie voor hun werk en de wetenschap in het algemeen. Wij bevorderen interdisciplinaire samenwerking tussen de verschillende disciplines in Leiden en Den Haag, stimuleren de interactie tussen wetenschappers en de samenleving en laten de stem van jonge wetenschappers horen in discussies over onderzoek en onderwijsbeleid aan de Universiteit Leiden.

Dit jaar zijn zes nieuwe leden geselecteerd: Julia Cramer (IBL en LION, Faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen), Anna van Duijvenvoorde (Psychologie, Faculteit Sociale Wetenschappen), Lauren Fonteyn (LUCL, Faculteit Geesteswetenschappen), Eiko Fried (Psychologie, Faculteit Sociale Wetenschappen), Andrew Gawthorpe (LUIH, Faculteit Geesteswetenschappen) en Cristiana Strava (LIAS, Faculteit Geesteswetenschappen).

De nieuwe leden worden geïnaugureerd op donderdag 10 september, van 15 tot 16 uur, in de Grote Zaal van Museum Volkenkunde (Steenstraat 1, Leiden). Na de inauguratie heffen we het glas op de nieuwe leden tijdens een (zittende) borrel in het museumcafé.

Graag nodigen wij u uit deze installatie met de leden te vieren.

Programma:

14.45 uur            Ontvangst

15.00 uur            Inauguratie

16.00 uur            Borrel

Aanmelden:

De inauguratie heeft een beperkt aantal zitplaatsen. Daar vragen wij u u vriendelijk u hier aan te melden.

Wij verzoeken u vriendelijk niet naar de inauguratie te komen als u op 10 september enige last heeft van verkoudheidssymptomen (verstopte neus, loopneus, niezen, keelpijn), hoesten, ademhalingsproblemen, koorts of verhoging, of verlies van reuk of smaak. Voor binnenkomst in de Grote Zaal, wordt u gevraagd een briefje in te vullen met uw persoonlijke gegevens. Wij zullen deze maximal 30 dagen bewaren voor het geval bron- en contactonderzoek nodig is. Hierna worden uw gegevens uiteraard vernietigd.