Universiteit Leiden

nl en

Facultaire opening academisch jaar 2020-2021 Geesteswetenschappen

Datum
woensdag 2 september 2020
Tijd
Locatie
Online te volgen via livestream

Op woensdag 2 september van 16:00 tot 17:30 zullen we samen met alle medewerkers en studenten van de Faculteit Geesteswetenschappen het nieuwe academische jaar openen. Vanwege de huidige situatie omtrent het coronavirus, zal de opening te volgen zijn via een livestream. We gaan onder andere terugblikken op het vorige academisch jaar en vooruitblikken op het nieuwe jaar. Daarnaast is er een tafelgesprek met interessante gasten en wordt dit jaar weer de Facultaire Onderwijsprijs uitgereikt. Verder kunnen we je vast vertellen dat er ook een interactief element zal zijn! Meer details over het programma volgen nog. Houd je mailbox in de gaten voor de officiƫle uitnodiging!

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.