Psychologie Introductiedagen 2020

maandag 31 augustus 2020

Voor studenten die in september 2020 beginnen met de Bachelor Psychologie

De eerste paar dagen van het eerste jaar van de Bachelor Psychologie bestaan uit de introductiedagen. Op deze dagen zal nuttige en praktische informatie met je worden gedeeld omtrent het programma Psychologie en studeren in Leiden in het algemeen. Denk bijvoorbeeld aan uitleg over de systemen die de Universiteit gebruikt voor klasinschrijvingen en online studeren. Ook zul je uitleg krijgen van de studieadviseurs over jouw toekomstige loopbaan in de bachelor. Daarnaast maak je kennis met je medestudenten die samen met jou de klassen in het eerste jaar zullen volgen. De docent- en studentmentoren zullen je begeleiden deze dagen. De eerste dag zul je afsluiten met je eerste college.

Vanwege de restricties omtrent het coronavirus zullen de introductieactiviteiten online plaats vinden. Voor en tijdens de introductiedagen zal deze pagina dienen als thuisbasis waarop je een programma, informatie en belangrijke links zult vinden.

Kennisclips

Op deze pagina zullen binnenkort video's gedeeld worden waarin uitleg wordt geven over verschillende onderwerpen. Je zal bijvoorbeeld instructies ontvangen voor computer software, maar ook informatie over het studieprogramma.

Programma Introductiedagen

Zodra het volledige programma bekend is zal het op deze website verschijnen.

Welkomstpagina

Wil je alvast wat nuttige informatie leven voor het aankomende jaar? Of ben je benieuwd naar tips van studenten? Bekijk dan de Welkomstpagina Bachelor Psychologie. Deze pagina bevindt zich op de studentenwebsite en daarom moet je bij het bezoeken bovenin aangeven dat je de pagina van 'Psychologie (BSc)' wilt bezoeken.