Studievoorlichting | Introductiedag

Start je toekomst: introductiedag voor eerstegeneratiestudenten

zaterdag 4 juli 2020
Academiegebouw
Rapenburg 73
2311 GJ Leiden

Ga je als eerste van je familie naar de universiteit? Een mooie en spannende nieuwe stap! Maar ook een duik in het onbekende.

Introductiedag voor eerstegeneratiestudenten
De Universiteit Leiden verwelkomt je graag met een speciaal introductieprogramma. Hierin maak je kennis met de universiteit, met studeren, en met andere eerstegeneratiestudenten. Je krijgt alle informatie die je nodig hebt om je thuis te gaan voelen en succesvol te worden in deze voor jou nieuwe wereld. Daarnaast is er natuurlijk ook veel ruimte voor gezelligheid en maak je een gezamenlijke boottocht!

Ook voor ouders/verzorgers
Omdat het voor je ouders/verzorgers ook allemaal nieuw is, biedt het programma ook veel informatie speciaal voor hen. Zodat ze straks beter begrijpen wat jij gaat doen en meemaken, als je begint aan je universitaire studie. Je mag één ouder/verzorger meenemen.

Kosten
Het programma kost 7,50 voor jou en één ouder/verzorger samen. Dit is inclusief een lunch en hapje & sapje ter afsluiting.

Het programma volgt binnenkort.

Je kunt je vanaf begin juni hier aanmelden.