Universiteit Leiden

nl en

Online Young Interfacultaire Lunch

Datum
dinsdag 30 juni 2020
Tijd
Locatie
Wordt later bekend gemaakt
Tijdens onze eerste interfacultaire lunch op 7 mei zijn de gevolgen van de Covid-19 crisis voor jonge academici besproken. Na aanvang van deze discussie en resultaten van een corona-enquête heeft de YAL een position paper gepubliceerd. De resultalten en aanbevelingen hiervan zijn gedeeld met het College van Bestuur en alle decanen.
 
Bij onze tweede interfacultaire lunch willen we voortborduren op de discussies van de vorige keer, maar ook nieuwe thema's bespreken. Na een korte introudctie zullen we opbreken in kleinere groepen waarbij één van de volgende thema's aan bod zal komen:
  1. Racisme en diversiteit in de academische wereld
  2. Academische ongelijkheid in relatie tot Covid-19
  3.  Online lesgeven in het komende semester (en daarna?)
  4. Wat zullen we beter kunnen doen bij een tweede golf van Covid-19?

De meningen van jonge academci over deze onderwerpen worden zeer gewaardeerd en deze nemen we mee in verdere (beleids)stantpunten. Bij de registratie voor deze lunch, zal er worden gevraagd welk thema jij het liefst wilt bespreken bij de kleine groepsdiscussies. Registeren kan door het formulier in te vullen, op deze pagina aan de rechterkant.

 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.