Alumni-activiteit

Stress op de werkvloer in tijden van Corona

donderdag 25 juni 2020
Online

Dit webinar biedt kennis en inspiratie voor Leidse alumni die te maken hebben met stress op de (thuis)werkvloer; ofwel omdat u zelf stress ervaart, op de werkplek of thuiswerkend tijdens deze coronatijd, ofwel omdat u te maken hebt met stress van mensen in uw (werk)omgeving, zoals mensen aan wie u leiding geeft.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens de masterclass worden vragen beantwoord zoals:
Wat is stress? Hoe werkt het fysiologisch? Kan stress ook positief zijn? En als het negatief uitpakt, hoe kom je uit een neerwaartse spiraal die stress van kwaad tot erger maakt? Wat is de invloed van de huidige corona-restricties op ons werk en onze werkbeleving? Hoe kunnen medewerkers en leidinggevenden in de huidige situatie werken aan een goede werk-privé balans?

Dr. Margot van der Doef

Dr. Margot van der Doef (Universitair docent arbeid- en gezondheidspsychologie Universiteit Leiden) biedt u tijdens dit webinar kennis en concrete handvatten om uw eigen stress en die van mensen in uw omgeving te lijf te kunnen gaan.

Inschrijven

U ontvangt enkele dagen voorafgaand aan het webinar van ons de link om in te loggen.

Datum Donderdag 25 juni 2020
Tijd 14.00-15.00 uur