Studievoorlichting

Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag

We kunnen ons voorstellen dat jij en je ouders veel vragen hebben over studeren aan een universiteit, de overgang van de middelbare school naar het wetenschappelijk onderwijs, wat studeren zoal gaat kosten en wat de toekomstperspectieven zijn.

Wij nodigen je daarom graag uit voor de Start Studie - avond van de Bachelor Bestuurskunde, Beleid, Bestuur en Organisatie en Economie, Bestuur en Management op donderdag 11 juni 2020.

De avond start om 18:30 uur op onze locatie Wijnhaven, Turfmarkt 99, midden in het centrum van Den Haag.

Wat kan je verwachten op de Start Studie Avond: Bestuurskunde?

De Start Studie Avond is voor jou, toekomstige Bestuurskunde student én je ouders. We vertellen je wat er komt kijken bij studeren aan een universiteit. Tijdens een informatiesessie krijg je informatie over Bestuurskunde studeren aan de Universiteit Leiden in Den Haag. Waarna jij en je ouders alle vragen stellen aan onze huidige Bestuurskunde studenten en studieadviseurs.

Onderwerpen die aan bod komen tijdens de de informatieavond:

• Wat kost studeren?
  • de overgang van vwo naar wo
  • Extra uitdaging tijdens je studie
  • Wat zijn de carrièreperspectieven na de studie Bestuurskunde?

Tijd Onderdeel
18.30 - 19.00 Inloop