Studievoorlichting

Speeddate Geesteswetenschappen

vrijdag 12 juni 2020
SKYPE

Ben je aankomend eerstejaarsstudent en heb je nog vragen over de studie van je keuze? Doe dan op 12 juni mee met de speeddate van de opleidingen van de Faculteit der Geesteswetenschappen. Ook als je nog twijfelt over je studiekeuze ben je van harte welkom om deel te nemen. Ben je uitgenodigd naar aanleiding van de vragenlijst die je hebt ingevuld? Dan is het helemaal belangrijk om een afspraak te maken voor een skypegesprek!

Mocht de uitkomst van de vragenlijst bij de studiecoördinator tot vragen leiden dan krijg je een persoonlijke uitnodiging voor de skype speeddate.

Je kunt je vanaf 1 februari online inschrijven zodat je een speeddate kan inplannen met de studiecoördinator van je opleiding. Vergeet niet je skypenaam te vermelden bij het maken van de afspraak.

Contact

Heb je naar aanleiding van deze informatie nog vragen? Neem contact op per e-mail.