Studievoorlichting

vrijdag 10 juni 2022
Vanaf 9:30 uur
TEAMS

Ben je aankomend eerstejaarsstudent voor de volgende opleidingen:

• African Studies
  • Duitse Taal en Cultuur
  • Franse Taal en Cultuur
  • Griekse en Latijnse Talen en Culturen
  • International Studies
  • Italiaanse Taal en Cultuur
  • Japanstudies
  • Koreastudies
  • Latijns Amerikastudies
  • Midden Oostenstudies
  • Oude en Nabije Oostenstudies
  • Religiewetenschappen
  • Russische Studies
  • South and Southeast Asian Studies
  • Urban Studies

en heb je nog vragen over de studie van je keuze? Doe dan op 10 juni mee met de speeddate van de opleidingen van de Faculteit der Geesteswetenschappen. Ook als je nog twijfelt over je studiekeuze ben je van harte welkom om deel te nemen. Ben je uitgenodigd naar aanleiding van de vragenlijst die je hebt ingevuld? Dan is het helemaal belangrijk om een afspraak te maken voor een gesprek via Teams!

Mocht de uitkomst van de vragenlijst bij de studiecoördinator tot vragen leiden dan krijg je een persoonlijke uitnodiging voor de speeddate.

Je kunt je vanaf 15 april online inschrijven zodat je een speeddate kan inplannen met de studiecoördinator van je opleiding. Vergeet niet je mailadres te vermelden bij het maken van de afspraak.

Contact

Heb je naar aanleiding van deze informatie nog vragen? Neem contact op per e-mail.