Studievoorlichting

Matchingsdag BSc Pedagogische Wetenschappen

donderdag 11 juni 2020

Match jij met Pedagogische Wetenschappen?

Op donderdag 11 juni a.s. ben je om 10.00 uur van harte welkom in onze virtuele collegezaal in Leiden! Om elkaar beter te leren kennen hebben docenten en studenten van het Instituut Pedagogische Wetenschappen een afwisselend programma voor je in petto. We laten je zien waar Pedagogische Wetenschappen in Leiden over gaan en je maakt kennis met onze studenten en met de studievereniging Emile.

Hoe ziet online onderwijs eruit? Dat heb je vast al afgevraagd. Wij vertellen je hoe wij dat in onze bachelor aanpakken. En tot slot is er volop gelegenheid om in kleine groepen al je vragen te bespreken met medewerkers en studenten. Zo leer je niet alleen de studie en ons beter kennen maar ook vast een aantal studenten die je vanaf 1 september in de collegebanken – online en on campus - tegen gaat komen.

Om de Matchingsbijeenkomst zo goed mogelijk voor te kunnen bereiden vragen we je hieronder aan te melden. Dat kan tot en met 4 juni a.s. Wij kijken uit naar je komst!