Universiteit Leiden

nl en

Studievoorlichting

Matchingsdag Bachelor Bestuurskunde

Datum
donderdag 11 juni 2020
Tijd
Locatie
Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag

Match jij met Bestuurskunde?

Twijfel je nog tussen de specialisaties Beleid, Bestuur en Organisatie (BBO) en Economie, Bestuur en Managament (EBM)? Heb je nog vragen naar aanleiding van de studiekeuzecheck? Of wil je nog meer informatie over het curriculum van de Bachelor BSc. Bestuurskunde?

Kom dan op Donderdag 11 Juni 2020 naar de Matching Bestuurskunde!

Door de matchingsactiviteit krijg je een goede indruk of de Bestuurskunde bij je past vóórdat je aan je studie begint. Sluiten de focus en het niveau van de opleding aan bij jouw interesses en capaciteiten? Wat verwacht de opleiding van jou? 

Programma

 15.30 - 16.00  Welkom
 16.00 - 16.20   Presentatie
 16.20 - 17.00  Speeddates
 17.00 - 18.00  Rondleiding Wijnhaven en Den Haag

We starten met een presentatie waarin Bestuurskunde aan de Universiteit Leiden in een notendop wordt uitgelegd. Daar gaan we in op de vragen die jullie hebbben. In het aanmeldformulier kun je je twijfels en vragen goed toe lichten, zodat we daar duidelijk op in kunnen gaan tijdens de matchingsactiviteit.

Na de korte presentatie splitsen we op in groepjes en speeddate je met één van onze studenten. Onze studentambassadeurs en voorlichters beantwoorden vanuit hun eigen ervaringen eventuele vragen die je nog hebt. 

We sluiten de dag af met een rondleiding door Wijnhaven (het hoofdgebouw van de Universiteit Leiden in Den Haag) en Den Haag en borrel waar je je laatste vragen aan studenten en studieadviseurs kan stellen.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.