Cursus

Online Masterclass De Nieuwe PA-Professional: de effectieve beïnvloeder in post-coronatijd

donderdag 11 juni 2020
Online

Online Masterclass - de Nieuwe Public Affairs Professional: effectief beïnvloeden in post-coronatijd

Verlaat onze website om deze video te bekijken.

Omschrijving

Public affairs professionals kijken vooruit naar de post-coronatijd. Ze merken dat ze er steeds meer taken bij krijgen, hun werkwijze verandert en de crisis zorgt voor andere accenten. Ze doen veel meer dan alleen de relaties met de beslissers onderhouden, slimme lobbyboodschappen bedenken en werkbezoeken organiseren. Wat zijn uw nieuwe prioriteiten als gevolg van de coronacrisis?

In deze online masterclass neemt public affairs adviseur Erik van Venetië u in twee sessies mee langs de maatschappelijke trends die van invloed zijn op het vak en hoe u daar in uw dagelijks werk mee omgaat. In een kleine groep vergelijkt u uw activiteiten met de vijf verschillende taakclusters van de PA-professional van nu. Past u de nieuwe ontwikkeling al in uw werk toe? Maakt u gebruik van de juiste competenties en stelt u de juiste prioriteiten? Hoe houdt u plezier in uw werk zonder u zelf voorbij te lopen?

Het programma in twee online sessies

Gedurende de masterclass staat uw functie binnen uw eigen organisatie en omgeving centraal. In de eerste sessie van twee uren verkennen we met elkaar de overeenkomsten en verschillen tussen de functiebeschrijvingen, de uitvoering van de functies en de plaats binnen de verschillende organisaties. Erik van Venetië geeft een overzicht van relevante trends en de gevolgen van de coronacrisis voor het vak. Vervolgens licht hij vanuit theoretisch oogpunt de vijf verschillende taakclusters van de nieuwe public affairs professional toe.

Na de eerste sessie schrijft u zelfstandig de contouren van uw persoonlijke jaarplan in post-coronatijd.

In de tweede sessie van twee uren bespreken we de contouren van uw persoonlijk jaarplan. Tegen de achtergrond van de actuele ontwikkelingen maken we de vertaalslag van uw eigen praktijk naar de theorie en weer terug. Aan het eind van de masterclass heeft u een overzicht van en inzicht in de werkzaamheden die binnen uw eigen organisatie en rol van belang zijn, welke competenties daarbij horen en wat daarin uw eigen ontwikkel- en aandachtspunten zijn.

Na de masterclass

In de vier maanden na de masterclass bieden we u twee e-coach momenten met Erik van Venetië. Hij geeft u persoonlijk advies op hoe u de verkregen inzichten verder kunt toepassen in uw eigen praktijk.

Voor meer informatie klik hier

Meer informatie over het Public Affairs Programma