Alumni-activiteit

Online Pubquiz Jonge Alumni Netwerk (JAN)

maandag 22 juni 2020

Triskaide-wat?

Waar zijn mensen die lijden aan "triskaidekafobie" bang voor?
In welk land vindt de uitdrukking 'ammehoela' zijn oorsprong?
Wat voor soort snoepgoed wordt in Australië 'fairy floss' genoemd?

Zomaar een greep uit vragen die gesteld kunnen gaan worden tijdens de online pubquiz
Op maandag 22 juni is er namelijk een online pubquiz vanuit het Jonge Alumni Netwerk om geld op te halen voor het #wakeuptocorona onderzoek van het LUMC en waar jij met je zelf samengestelde team aan mee kan doen!

Quizen voor het goede doel

Vanwege de huidige maatregelen tegen het coronavirus is het nog altijd niet mogelijk om activiteiten te organiseren voor grote groepen, maar op deze manier hopen we met de jonge alumni een bijdrage te kunnen leveren aan het onderzoek.

Onderzoekers in het LUMC werken momenteel hard aan de ontwikkeling van een vaccin.
Vandaar deze online pubquiz; gezellig samen met vrienden, familie, huisgenoten en/of partner en andere (jonge) alumni de hersens laten kraken en strijden om de eerste plaats.
Maar ook om een steentje bij te dragen aan de wetenschap. Het volledige inschrijfgeld wordt namelijk gedoneerd aan het #wakeuptocorona onderzoek van het LUMC.

De hoofdprijs

Maxim Hendriks, Leidse alumnus wiskunde en quizmaster bij Grandcafé de Burcht, is deze avond de quizmaster.
De pubquiz is in het Nederlands en is toegankelijk voor Leidse studenten en alumni.

Voor het winnende team staat er een prijs klaar: een geheel verzorgd etentje in de Faculty Club op het Rapenburg samen met je team!

Teams

Een team bestaat uit maximaal 5 deelnemers, slechts één van jullie hoeft zich aan te melden via onderstaande link en de gegevens van de andere teamleden in te vullen.
Een team van 2 of 3 is uiteraard ook geen probleem.
De middag voorafgaande van de pubquiz ontvang je een link naar de digitale omgeving.

#wakeuptocorona

Steun het onderzoek #wakeuptocorona

Een extra donatie voor het #wakeuptocorona onderzoek is uiteraard ook mogelijk bij je inschrijving. Zo hopen we zoveel mogelijk geld op te halen voor het onderzoek en een steentje bij te dragen. Kan je niet deelnemen, maar wil je wel graag het onderzoek steunen? Dat kan, klik hier  om een donatie te doen.

Datum Maandag 22 juni 2020
Tijd 20.00