Alumni-activiteit

• Floor Nobels, headhunter en recruitment expert
vrijdag 15 mei 2020
Online
Ben je in deze bijzondere tijd op zoek naar een baan en kan je wel wat tips gebruiken over wat er allemaal bij een online sollicitatie komt kijken? Dan is deze webinar echt wat voor jou! Juist in deze uitdagende tijd willen we jonge alumni op weg helpen met tips en adviezen over hoe je online solliciteren moet aanpakken. Want hoewel mensen zoveel mogelijk moeten thuiswerken tijdens de coronacrisis, gaan bij veel bedrijven de sollicitaties digitaal gewoon door.

Tijdens deze webinar krijg je praktische tips over online solliciteren. Headhunter en recruitment expert Floor Nobels heeft de afgelopen jaren tientallen online sollicitatiegesprekken afgenomen en geeft tijdens het webinar praktische tips en adviezen over het hele proces rond online solliciteren. Hoe valt jouw cv meer op, wat zet je in je motivatiebrief, hoe bereid je een online interview voor en waar moet je rekening mee houden? Deze, en nog veel meer onderwerpen komen aan bod in het webinar.

Daarnaast bieden we jou de kans om jouw cv en vragen over online solliciteren in te sturen, wie weet krijg je tijdens het webinar direct advies over jouw cv en antwoord op je vraag. Mocht je van deze kans gebruik willen maken, stuur dan voor donderdag 14 mei 12:00 jouw cv en/of vragen naar info@alumni.leidenuniv.nl.

De webinar is gratis te volgen voor jonge alumni van de Universiteit Leiden en vindt plaats op vrijdag 15 mei van 16.00 tot 17.00 uur. Aanmelden kan via dit formulier.

Meer info & aanmelden

Deze webinar is toegankelijk voor onlangs afgestudeerde jonge alumni (t/m 35 jaar) van de Universiteit Leiden.

Datum Vrijdag 15 mei 2020
Tijd 16.00 - 17.00 uur
Locatie Online (link krijg je na aanmelding)
Kosten Gratis