Universiteit Leiden

nl en

Studievoorlichting

Voorlichting Pre-University College Leiden

Datum
woensdag 20 mei 2020
Tijd
Locatie
Online

Ben je een gemotiveerde en breed geïnteresseerde leerling en zit je momenteel in 4 vwo op een school die is aangesloten bij het Pre-University College Leiden (zie website) en wil je meer weten over ons programma? Meld je dan aan voor de online vragensessie.

Op woensdag 20 mei organiseert het PRE-Bureau een vragensessie voor leerlingen die geïnteresseerd zijn in het Pre-University College Leiden. Via dit formulier kun je je aanmelden voor het vragenuur. Je ontvangt op 20 mei een link naar de online sessie. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen vinden er ofwel één of twee sessies plaats (15:00 - 16:00 en 16:00 - 17:00). Houd dit tijdslot vrij.

Kijk in de tussentijd alvast op de website en bedenk alvast welke vragen je aan ons wil stellen!

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.