Universiteit Leiden

nl en

Lezing

Top Lectures: Rob Schuurink

Datum
donderdag 28 mei 2020
Tijd
Serie
Top Lectures 2020
Locatie
Deze lezing wordt online aangeboden via Blackboard
Zaal
https://smart.newrow.com/#/room/bad-136

Wees welkom bij de Top Lectures van het Instituut Biologie Leiden! Twee keer per maand nodigen onderzoekers van het IBL een (inter)nationale gastspreker uit om een publiek toegankelijke lezing te houden met aansluitend een discussie met studenten. De lezing wordt aangeboden via Blackboard. 

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 15.00 - Top Lecture door Rob Schuurink
  • 16.00 - Discussie met MSc studenten
  • 17.00 - Einde

Uw gastheer voor deze editie is hoogleraar Plantencelfysiologie Johan Memelink. Hij heeft Rob Schuurink uitgenodigd, een vooraanstaand plantenonderzoeker. Rob werkt bij het Swammerdam Institute for Life Sciences van de Universiteit van Amsterdam. Zijn lezing zal in het Engels worden gehouden, die als titel heeft: Tomato, terpenes, trichomes and herbivores. 

Hoe kan ik deelnemen?

De Top Lecture vindt plaats in de Live Room binnen de Blackboard TopLectures cursus.

Studenten

Ga naar de cursus, klik Tools aan de linkerkant, klik Media gallery in het volgende scherm en klik  Launch Live Room.

Overige deelnemers

Ga naar https://smart.newrow.com/#/room/bad-136 (pw. toplecture (wanneer dit wordt gevraagd)).

De lezing wordt gehouden in webinar modus (vragen kunnen via de chat worden gesteld) en de discussie zal in de live room modus plaatsvinden (zet de camera aan, en de microfoon enkel wanneer je spreekt).

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.