Universiteit Leiden

nl en

Online Young Interfaculty Lunch

Datum
donderdag 7 mei 2020
Tijd
Locatie
Kaltura Live Room
https://smart.newrow.com/room/?tre-376

De Young Academy Leiden nodigt alle jonge academici (post-PhD) verbonden aan de Universiteit Leiden uit tot de eerst online Young Interfaculty Lunch. Deze zal plaatsvinden op donderdag 8 mei 2020 van 12:00 tot 13:00 via Kaltura Liveroom. 

Tijdens deze lunch willen we graag achterhalen wat de gevolgen van de corona maatreglen zijn geweest voor jonge academici. We zullen zowel breakout rooms gebruiken als een plenaire sessie om de bezorgdheden maar ook de mogelijkheden van deze situatie te bespreken.

Om mee te doen aan deze Online Lunch kunt u zich hier aanmelden zodat we een verwachting hebben van het aantal mensen. Helaas kunnen we dit keer geen broodje van ons bieden, maar dit heeft u een andere keer te goed van ons. 

Naast de lunch heeft de YAL een enquête samengesteld om de gevoglen van de corona maatregelen voor jonge academcici te verzamelen. We zouden uw input erg waarderen, het kost maar een paar minuten om hem in te vullen.

De antwoorden van de enquête en de discussies tijdens de lunch zullen we gebruiken voor onze aankomende beleidsstandpunt over de gevolgen van de Covid-19 crisis voor jonge academici. Hier zullen aanbevelingen komen voor de universiteit over hoe om te gaan met de benodigheden en kwaliteiten van deze groep.

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.