Universiteit Leiden

nl en

Studievoorlichting

Online Meeloopdag Leiden Leadership Programme

Datum
maandag 18 mei 2020
Tijd
Locatie
De meeloopdagen vinden plaats via het digitale medium Kaltura. Meer informatie hierover volgt nadat je je hebt aangemeld.

Op woensdag 6 mei en maandag 18 mei van 17:45 - 19.30 uur vinden de meeloopdagen van het Leiden Leadership Programme plaats. Tijdens deze meeloopdagen wordt een korte algemene introductie gegeven over het programma, zal een huidige LLP-student wat vertellen over zijn of haar ervaringen en is er ruimte voor vragen.

Leiden Leadership Programme

Kijk naar jezelf. Ontdek en ontwikkel jouw kwaliteiten in de context van een organisatie. Leer intensief samenwerken met andere professionals en hun kwaliteiten te benutten. Dat zijn de doelen van het Leiden Leadership Programme (LLP), een honoursprogramma van 20 EC dat je naast je Leidse, Delftse of Rotterdamse master kunt volgen. In dit programma werk je aan de ontwikkeling van je persoonlijke leiderschapsvaardigheden.

Programma

17:45 – 18:00
Digitale inloop
18:00 – 18:45
Algemene introductie LLP en ervaring studentspreker
18:45 – 19:00
Breakout sessie - ruimte voor vragen
19:00 – 19:30
Plenaire afsluiting

De meeloopdagen vinden plaats via het digitale medium Kaltura. Meer informatie hierover volgt nadat je je hebt aangemeld.

Aanmelden & meer info

Studenten die willen deelnemen aan onze meeloopdag kunnen zich aanmelden via het aanmeldformulier.

Vragen

Als je nog vragen hebt over het Leiden Leadership Programme of meer informatie wilt over de meeloopdag, dan kun je contact opnemen met de Honours Academy: leadership@ha.leidenuniv.nl of 071 - 527 1999.

Aanmelden

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.