Lezing | Leiden Leadership Lunch

Leiden Leadership Lunch: Live Lunchsessie met Aukje Nauta

vrijdag 15 mei 2020
Toelichting
De Live Lunchsessie vindt plaats in de Kaltura Live Room. De link vindt u op deze pagina.
Kaltura Live Link

Op vrijdag 15 mei gaan we voor het eerst live met organisatiepsycholoog Prof. dr. Aukje Nauta tijdens een online lunchbijeenkomst. Aukje Nauta is bijzonder hoogleraar 'Enhancing individuals in a dynamic work context' bij de Universiteit Leiden.

We gaan het onder andere hebben over: Hoe zit het met leiderschap en thuiswerken? Hoe blijf je vitaal? En hoe blijven we duurzaam inzetbaar, in deze crisis én in de toekomst? Interessante onderwerpen die de revue zullen passeren, dus mis het niet!

Iedereen is welkom! Via de bijgevoegde kaltura link is de live room te bereiken. Vul alvast je naam en e-mailadres in Kaltura in, zodat je op 15 mei op tijd kunt aansluiten. Na het interview is er de mogelijkheid om met Aukje Nauta en de andere deelnemers verder in gesprek te gaan.

Leiden Leadership Lunch

Tijdens de lunchbijeenkomsten van het Leiden Leadership Centre staat leiderschap centraal, waarbij praktijk en wetenschap met elkaar verbonden wordt. Onder het genot van een verzorgde lunch ontmoeten studenten, practitioners en wetenschappers elkaar en worden inzichten, ervaringen en kennis  omtrent leiderschap gedeeld. Check onze website voor een indruk van afgelopen bijeenkomsten.

Kaltura Live Link