Feel Good Friday | Online Well-being Week

vrijdag 1 mei 2020
Vanuit je eigen huis

Voor de laatste dag van de welzijnsweek eindigen we met positiviteit. Wat maakt je blij? En hoe blijf je gelukkig? Ook zullen we enkele tips voor je delen om het weekend goed te beginnen!

Kijk vrijdag 1 mei om 14:00 uur ook mee naar onze Instagram livestream om het gesprek te volgen tussen een van onze studenten en Dr. David Zetland, universitair docent aan het Leiden University College. Onderwerpen die in de livestream aan de orde komen, gaan over de huidige situatie met betrekking tot het coronavirus, hoe Zetland in contact blijft met zijn vriend en familie en zijn eigen welzijn en zelfreflectie.

Hou onze social mediakanalen (zie rechterkant van deze pagina) in de gaten en bekijk deze pagina voor een recap aan het einde van de dag.