Aanmelddeadline Leiden Leadership Programme

maandag 25 mei 2020
Online

Je kunt je nu aanmelden voor het Leiden Leadership Programme 2020-2021. Inschrijven voor het Leiden Leadership Programme is mogelijk voor studenten die een masteropleiding volgen of gaan volgen aan de Universiteit Leiden, de TU Delft of de Erasmus Universiteit Rotterdam. De deadline voor aanmelding is 25 mei 2020

Leiden Leadership Programme

Het Leiden Leadership Programme (LLP) is een honoursprogramma voor ambitieuze en getalenteerde masterstudenten. Het onderwijs is kleinschalig en interdisciplinair. De focus ligt op leiderschap, samenwerking en het ontdekken van eigen kwaliteiten. Studenten werken op een persoonlijke manier aan hun eigen ontwikkeling. Ze leren hun eigen talenten én die van anderen te identificeren en optimaal te benutten. Tot slot van het eenjarige programma worden studenten uitgedaagd om in teamverband binnen een bedrijf of organisatie aan de slag te gaan en een advies uit te brengen.

Digitale meeloopdag

Ben je niet bij één van onze meeloopdagen aanwezig geweest maar ben je wel geïnteresseerd? Dan kun je via deze link de meeloopdag terugkijken. Heb je nog steeds vragen? Stuur dan een mailtje naar leadership@ha.leidenuniv.nl.