Universiteit Leiden

nl en

Alumni-activiteit

Webinar solliciteren - Jonge Alumni Netwerk

Datum
vrijdag 24 april 2020
Tijd
Locatie
Online
Ben je nu op zoek naar een baan en kan je wel wat tips gebruiken over wat er allemaal bij een online sollicitatie komt kijken? Juist in deze uitdagende tijd willen we jonge alumni op weg helpen met tips en adviezen over hoe je solliciteren moet aanpakken. Want hoewel mensen zoveel mogelijk moeten thuiswerken tijdens de coronacrisis, gaan bij veel bedrijven de sollicitaties digitaal gewoon door.

Tijdens deze webinar solliciteren leer je hoe je het solliciteren moet aanpakken, zowel tijdens deze crisis, als daarna. Headhunter en recruitment expert Floor Nobels heeft de afgelopen jaren tientallen online sollicitatiegesprekken afgenomen en geeft tijdens het webinar praktische tips en adviezen over het hele proces rond (online) solliciteren. Hoe schrijf je je motivatiebrief, wat zet je op je CV, hoe werkt een assessment en hoe pak je het online interview aan?

De webinar is kosteloos te volgen voor jonge alumni van de Universiteit Leiden en vindt plaats op vrijdag 24 april tussen 16.00 en 17.00 uur. Aanmelden kan via
dit formulier

N.b.: deze webinar betreft een pilot. Het aantal plekken is beperkt en houd er rekening mee dat er sprake kan zijn van enige technische problemen. Als deze webinar goed verloopt, zullen we in de toekomst meer webinars voor jonge alumni organiseren.
 

Meer info & aanmelden

Deze webinar is toegankelijk voor onlangs afgestudeerde jonge alumni (t/m 35 jaar) van de Universiteit Leiden.

Datum Vrijdag 24 april 2020
Tijd 16:00 uur
Locatie Online (link krijg je na aanmelding)
Kosten Gratis
Aanmelden Schrijf je in via dit formulier

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.