Universiteit Leiden

nl en

Training

GEANNULEERD: Vaardigheidstraining: Publiek spreken

  • Devin van den Berg
Datum
dinsdag 14 april 2020
Tijd
Locatie
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Zaal
A0.14

Deze training gaat niet door.

Tijdens deze actieve workshop krijg je concrete handvatten om je overtuigingskracht te vergroten. Naast tips over houding en lichaamstaal, wordt er tijdens de workshop ook stilgestaan bij manieren om de inhoud van je verhaal zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor je publiek. Hoe houd je langere tijd de aandacht van een zaal vast? Hoe breng je een ingewikkeld idee zo helder mogelijk over? En met welke technieken krijg je het voor elkaar om ontspannen voor zo’n zaal te staan? De focus van de workshop ligt op activerende oefeningen en individuele feedback.

De training wordt door de Honours Academy georganiseerd. Ben je geen honoursstudent maar wil je wel deelnemen? Stuur dan een email naar assessor@ha.leidenuniv.nl. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Meld je nu aan!

Over de trainer

Deze training wordt gegeven door Devin van den Berg. Devin is al zes jaar lang de hoofdcoach bij Dutch Schools Debate College en is gespecialiseerd in presenteren. Van het enthousiasmeren van publiek tot de perfecte powerpoint, Devin kan je er alles over leren. Daarnaast is Devin drievoudig Nederlands kampioen debatteren, dus weet hij alles over hoe je een verhaal goed opbouwt en welke elementen essentieel zijn in een presentatie.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.