Universiteit Leiden

nl en

Training

GEANNULEERD: Vaardigheidstraining: Presenteren

  • Devin van den Berg
Datum
dinsdag 7 april 2020
Tijd
Locatie
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Zaal
A0.14

Deze training gaat niet door.

In deze training leer wat je moet doen om je publiek van begin tot eind geboeid te houden. Aan de hand van praktische tips en oefeningen krijg je de handvatten die nodig zijn om de alles wat je tijdens de training leert direct in je eigen presentaties te kunnen toepassen. Van stemgebruik en houding tot het vinden van de presentatiestijl die het best bij je past, het zal allemaal aan bod komen tijdens deze training.

De training wordt door de Honours Academy georganiseerd. Ben je geen honoursstudent maar wil je wel deelnemen? Stuur dan een email naar assessor@ha.leidenuniv.nl. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Meld je nu aan!

Over de trainer

Deze training wordt gegeven door Devin van den Berg. Devin is al zes jaar lang de hoofdcoach bij Dutch Schools Debate College en is gespecialiseerd in presenteren. Van het enthousiasmeren van publiek tot de perfecte powerpoint, Devin kan je er alles over leren. Daarnaast is Devin drievoudig Nederlands kampioen debatteren, dus weet hij alles over hoe je een verhaal goed opbouwt en welke elementen essentieel zijn in een presentatie.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.