Work It Wednesday | Online Well-being Week

woensdag 29 april 2020
Vanuit je eigen huis

Ook al hoef je niet altijd productief te zijn, zoals we zullen bespreken op de eerste dag van de welzijnsweek, soms zijn er wel taken die afgerond moeten worden waar een zekere mate van productiviteit wel voor nodig is. Op de tweede dag van de welzijnsweek geven we je enkele tips over hoe je zo productief mogelijk kan zijn om zo die takenlijst af te werken!

Ook op woensdag verzorgt Wakker bij Bakker een online lezing passend bij het thema van de dag. De presentatie draait onder meer om; technieken om effectief te studeren, te concentreren en het studentenleven te combineren met het ‘studieleven’. Ook deze livestream kan door maximaal 25 personen worden bekeken; daarom vragen we je om je hier aan te melden.

Hou onze social mediakanalen (zie rechterkant van deze pagina) in de gaten en bekijk deze pagina voor een recap aan het einde van de dag.