Universiteit Leiden

nl en

Take It Easy Tuesday | Online Well-being Week

Datum
dinsdag 28 april 2020
Locatie
Vanuit je eigen huis

De eerste dag van de Online Well-being week staat in het teken van je mentale gezondheid. In deze ongewone tijden is het belangrijk de lat niet te hoog te leggen voor jezelf. Hoe doe je dat? Op deze dag zullen we daar tips over geven.

Om 19.30 zal er een webinar plaatsvinden die past bij het thema van de dag: mental health. Het webinar wordt verzorgd door Wakker bij Bakker, een organisatie gericht op het coachen van studenten. De lezing bespreekt, onder meer, onderwerpen zoals je te veel zorgen maken en dingen uitstellen. De livestream kan door maximaal 25 personen worden bekeken; daarom vragen we je om je hier aan te melden.

Hou onze social mediakanalen (zie rechterkant van deze pagina) in de gaten en bekijk deze pagina voor een recap aan het einde van de dag. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.