Universiteit Leiden

nl en

Geannuleerd: Slotevenement Pre-University Classes

Datum
donderdag 23 april 2020
Tijd
Locatie
Pieterskerk
Pieterskerkhof 1A
2311 SP Leiden

Vanwege de maatregelen i.v.m. de uitbraak van het coronavirus is het slotevenement afgelast. Deelnemers van de PRE-Classes worden via de e-mail op de hoogte gehouden over de afronding van hun PRE-Class. 

Op 23 april vindt het jaarlijkse slotevenement van de Pre-Classes plaats. In de Pieterskerk presenteren alle deelnemers wat zij geleerd hebben tijdens de PRE-Class die ze hebben gevolgd. Ook zullen de scholieren hun certificaat in ontvangst mogen nemen. Het is een feestelijke afsluiting van het PRE-jaar, dat begint met een inhoudelijk college. Aan het eind sluiten we gezamenlijk af met een gezellige borrel.

Het programma en het thema van het college volgen nog.

Meer informatie en aanmelden via preclasses@ha.leidenuniv.nl.

Slotevenement in de Pieterskerk
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.