Universiteit Leiden

nl en

Online Well-being Week 2020

Datum
dinsdag 28 april 2020 - vrijdag 1 mei 2020
Locatie
Vanuit je eigen huis

Zelfreflectie

Van 28 april tot 1 mei organiseert de Faculteit Governance and Global Affairs haar derde Well-being Week. Tijdens deze jaarlijkse week willen we studenten en medewerkers bewust maken van het welzijn van jezelf en anderen om je heen, zeker in deze tijden is dat belangrijker dan ooit. Door de maatregelen die genomen zijn als gevolg van het COVID-19 virus vindt de Well-being Week plaats op onze online platforms; onze website, Instagram en Facebook. Zo hopen we je in deze moeilijke tijd te ondersteunen met tips en lezingen rondom verschillende thema's. Het thema dat centraal staat is zelfreflectie en dit zal dan ook elke dag terugkomen. 

Voor het gehele programma, zie de engelse pagina

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.