Universiteit Leiden

nl en

Studievoorlichting

Online Minorenmarkt Geesteswetenschappen

Datum
dinsdag 28 april 2020
Tijd
Locatie
Online - Via Blackboard en Kaltura

Bezoek de Online Minorenmarkt op 28 april!

Door de maatregelen rond het COVID-19 virus kon de minorenmarkt op 2 april helaas niet door gaan.

Om ervoor te zorgen dat je nog steeds alle informatie kunt krijgen om de juiste minor te kiezen zal de Faculteit Geesteswetenschappen een online minoren markt organiseren. Deze minorenmarkt zal plaatsvinden via Blackboard en Kaltura. Alle minoren van de Faculteit Geesteswetenschappen zullen vertegenwoordigd zijn en ook zal er informatie zijn van de buitenlandcoördinatoren, de studentenloopbaan adviseurs en kun je vragen stellen welke minoren voorbereiden op een master die je zou willen gaan volgen na je bacheloropleiding.

Op Blackboard kun je je vanaf dinsdag 21 april oriënteren. Verder zullen er op 28 april tussen 14:30-17:00 informatiesessies worden georganiseerd op Kaltura waarin de minorcoördinator de minor zal presenteren en waarin je via een videochat vragen kan stellen.

Meld jezelf aan via de Blackboard module. Het aanmeldformulier zal hier tot vrijdag 24 april, 12:00u beschikbaar zijn. De cursus heet [1920]Minorenmarkt en de code is 5-MINORMARKT-1920FGW

NB: Alle 2e-jaarstudenten van de Faculteit der Geesteswetenschappen zijn reeds toegevoegd aan de Blackboard module en zijn hierover gemaild.

De minorenmarkt is toegankelijk voor alle studenten van de Universiteit Leiden.

Aanmelden niet verplicht

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.