Debat | Vragenuur voor ouders

Live corona vragenuur voor ouders

dinsdag 28 april 2020
Live op facebook

Anke Klein en Eveline Crone beantwoorden live vragen van ouders

Ook voor ouders is alles ineens anders. Je bent thuis aan het werk, terwijl je kinderen ondertussen aandacht nodig hebben. Hoe ga je om met deze situatie? Kinderpsycholoog Anke Klein: 'We willen ouders die met vragen zitten graag ondersteunen in deze tijd. Hoe combineer je werk met je gezin, hoe bespreek je vragen van je kinderen over hun angsten en zorgen?' Klein is expert angst bij kinderen. Samen met expert puberbrein Eveline Crone (Erasmus Universiteit) beantwoordt ze live op Facebook van de Nationale Wetenschapsagenda (NWA) alle vragen van ouders over corona.

Stel een vraag

👉 Heb je een vraag of wil je advies? Stuur alvast een bericht via Facebook naar de Nationale Wetenschapsagenda of zet je vraag op dinsdag 28 april vanaf 13.00 uur in de comments:
Facebook Live corona vragenuur voor ouders

Mail een filmpje

🎥 We zijn ook nog op zoek naar ouders die hun vraag in een filmpje willen stellen! Dan hebben we toch nog een beetje contact! Mail je filmpjes naar info@wetenschapsagenda.nl

Instructies voor het filmpje:
1) Houd je telefoon verticaal.
2) Vertel ons even hoe je heet, hoeveel kinderen je hebt / hoe oud ze zijn en stel dan je vraag!
3) Graag een filmpje uploaden dat niet langer is dan 15 seconden.

NWA Facebook Live corona vragenuur voor ouders