Congres/symposium

Lipsius
Cleveringaplaats 1
2311 BD Leiden

Denk jij wel eens na over wat je na je studie wil gaan doen? Weet jij al in wat voor organisatie je zou willen werken? En hoe bereid je je voor op de arbeidsmarkt?

Woensdag 8 april is het zover, hét moment om je te oriënteren op je toekomst tijdens het Humanities Career Event in Leiden. Het belooft een inspirerende middag te worden met verschillende workshops en presentaties.

Programma

De middag wordt geopend door een bekende keynote speaker (houd deze website in de gaten, we maken binnenkort bekend wie dit is!).

Vervolgens geven diverse alumni workshops en presentaties, een unieke kans om hen alles te vragen over hun loopbaan! Onder andere het Ministerie van Buitenlandse Zaken, de AIVD, Unilever, Elsevier weekblad, Cross your borders en de Kamer van Koophandel zijn aanwezig. Bij de borrel na afloop kun je ook met deze werkgevers netwerken. En laat vooral ook een LinkedIn-foto maken en je (sollicitatie)kleding of CV checken!

13:00 - 13:30

Inloop en registratie

13:30 - 14:30

Opening door decaan Prof. dr. Mark Rutgers & Keynote speech (spreker wordt binnenkort bekend gemaakt)

14:45 - 15:30

Ronde 1: workshops/Presentaties

15:45 - 16:30

Ronde 2: workshops/Presentaties

16:30 - 17:30

Borrel en activiteiten: LinkedIn-fotograaf, Styliste etc.

Kosten: €5 (incl. gratis koffiebonnen en afsluitende borrel)

Wat, waar en voor wie?

Op 8 april vinden er gelijktijdig in Leiden en Den Haag Career Events plaats:

1) Humanities Career Event in Leiden. Dit event is Nederlandstalig, en is bedoeld voor alle Nederlandstalige studenten van de faculteit Geesteswetenschappen uit Leiden en Den Haag.

2)  Campus The Hague Career Event in Den Haag. Dit event is Engelstalig en is bedoeld voor alle internationale studenten van de faculteit Geesteswetenschappen. Daarnaast zijn ook studenten van andere faculteiten op het Campus The Hague Career Event aanwezig.

Meld je hier aan!

Aanmelden kan begin maart.