Universiteit Leiden

nl en

Ceremonie

GEANNULEERD: Diploma-uitreiking Pre-University College Leiden

Datum
donderdag 9 april 2020
Tijd
Locatie
Marekerk
Lange Mare 48
2312 GS Leiden

Helaas is de bijeenkomst op donderdag 9 april vanwege het coronavirus geannuleerd. Uiteraard willen we het afronden van het PRE-College niet zomaar voorbij laten gaan. We zullen zoeken naar een alternatieve gelegenheid om bij het behalen van jullie diploma stil te staan. We houden jullie op de hoogte. 

Op 9 april vindt de diploma-uitreiking van het Pre-University College Leiden plaats. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Marekerk ontvangen de leerlingen hun diploma en sluiten ze hun tijd bij het PRE af. Bovendien wordt de Jan Kijne Onderzoeksprijs uitgereikt voor het meest in het oog springende onderzoek van Blok IV.

De uitreiking begint om 15:30 en na afloop is er de gelegenheid om elkaar te feliciteren tijdens de borrel.

Impressie van de diploma-uitreiking
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.