Congres/symposium

Campus The Hague Career Event (geannuleerd)

woensdag 8 april 2020
Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag

Tot onze grote spijt zijn wij genoodzaakt om het Campus The Hague Career Event op 8 april te annuleren in verband met het voorkomen van verdere verspreiding van het coronavirus.

In deze onvoorspelbare tijden willen we jou zeker blijven helpen om je voor te bereiden op de arbeidsmarkt en al je vragen hierover te beantwoorden. Daarom organiseren we van 11 tot 15 mei een Online Career Week. Save the Date!

Voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus van de Universiteit Leiden bezoek onze website.

Kickstart your career!

Weet jij al wat je wilt gaan doen na je afstuderen? Hoe kom je erachter wat bij je past? En hoe bereid je je voor op de arbeidsmarkt? Voor iedereen die zichzelf deze vragen stelt is er het Campus The Hague Career Event op 8 april

Het Campus The Hague Career Event in Den Haag is hét moment om je te oriënteren op je toekomst. Het belooft een inspirerende middag te worden met verschillende workshops en presentaties. Zodra er meer informatie bekend is over het programma en inschrijven kun je dat op deze pagina vinden.

Benieuwd naar het Campus The Hague Career Event in 2019? Bekijk hier de aftermovie!

Verlaat onze website om deze video te bekijken.