Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium

Campus The Hague Career Event

Datum
woensdag 8 april 2020
Tijd
Locatie
Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag

Kickstart your career!

Weet jij al wat je wilt gaan doen na je afstuderen? Hoe kom je erachter wat bij je past? En hoe bereid je je voor op de arbeidsmarkt? Voor iedereen die zichzelf deze vragen stelt is er het Campus The Hague Career Event op 8 april

Het Campus The Hague Career Event in Den Haag is hét moment om je te oriënteren op je toekomst. Het belooft een inspirerende middag te worden met verschillende workshops en presentaties. Zodra er meer informatie bekend is over het programma en inschrijven kun je dat op deze pagina vinden. 

Benieuwd naar het Campus The Hague Career Event in 2019? Bekijk hier de aftermovie!

Deze video kan niet worden getoond omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Verlaat onze website om deze video te bekijken.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie