Universiteit Leiden

nl en

Studievoorlichting

Voorlichtingsbijeenkomst Zij-instroomtraject

Datum
dinsdag 17 maart 2020
Tijd
Locatie
Pieter de la Court
Wassenaarseweg 52
2333 AK Leiden
Zaal
0A28 (souterrain)

Het ICLON verzorgt diverse opleidingstrajecten die leiden tot een onderwijsbevoegdheid in het voortgezet onderwijs (zoals de master lerarenopleiding, het World Teachers Programme, de Educatieve minor en de Educatieve module; volledig overzicht). Deze voorlichtingsbijeenkomst richt zich specifiek op het Zij-instroomtraject. Tijdens de presentatie krijg je informatie over het Zij-instroomtraject en er is gelegenheid tot het stellen van vragen. Aanmelden voor de voorlichtingsbijeenkomst is niet nodig. Advies: lees vast de informatie over het Zij-instroomtraject op onze website.

Algemene informatie over de lerarenopleiding is te vinden op de volgende website: www.iclon.nl/lerarenopleiding. Hier vind je onder andere informatie over de toelatingseisen, alle opleidingstrajecten, aanmelddeadlines, aanmeldingsprocedure, verplichte startdagen en andere voorlichtingsbijeenkomsten.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie