Training Storytelling: In vijf dagen naar jouw verhaal

Schouwburgstraat 2
2511 VA Den Haag

Omschrijving

Wil jij meer impact hebben in je communicatie? Of ben je juist op zoek naar een manier om jezelf meer te laten zien? Wil jij mensen raken, inspireren of motiveren door ze een nieuwe wereld of nieuw perspectief te laten zien? Zet dan eens bewust een (persoonlijk) verhaal in. Want onbewust weet je al lang hoe krachtig dat is!

Inhoud

Tijdens de training Storytelling gaan we aan de slag met het ophalen, componeren, vertellen en toepassen van verhalen. Welke verhalen heb je allemaal al in je rugzak? Welk verhaal past bij jouw boodschap? Hoe gebruik je het voor een specifiek doel en voor welk publiek? Aan de hand van het narratieve model van de Reis van de held ontrafel je het geheim van een goed verhaal. En leer je waarom jijzelf zo belangrijk bent.

Je werkt aan een eigen verhaal voor een door jou gekozen doel en bent aan het einde van de training in staat zelfstandig verhalen toe te passen voor meer impact in jouw (persoonlijke) communicatie. Op de afsluitende trainingsavond verzorg je een kort optreden voor de andere deelnemers en jullie gasten.

Data en locatie

Wanneer:         6, 13, 20, 27 maart (dag) en 3 april (avond) 2020
Tijdsduur:       4 dagen van 9.30 - 17.00 uur en een avond  van 17.00 - 22.00 uur
Locatie:             Locatie van de Universiteit Leiden in Den Haag: Schouwburgstraat 2

Op de laatste avond verzorgen alle deelnemers een optreden voor elkaar en hun gasten.

Kosten: €1950

Training Storytelling