Universiteit Leiden

nl en

Lezing

Top Lectures: Jeroen Kool [geannuleerd]

Datum
donderdag 26 maart 2020
Tijd
Serie
Top Lectures 2020
Locatie
Sylvius
Sylviusweg 72
2333 BE Leiden
Zaal
1.5.31
Dr. Jeroen Kool

Dit evenement gaat niet door op de geplande datum. Dit besluit is genomen met het oog op de ontwikkelingen rondom de verspreiding van het Corona-virus en de aangescherpte maatregelen die gesteld zijn door het RIVM op 12-3-2020.

Wees welkom bij de Top Lectures van het Instituut Biologie Leiden! Twee keer per maand nodigen onderzoekers van het IBL een (inter)nationale gastspreker uit om een masterclass aan studenten te geven en aansluitend een publiekslezing te houden voor algemeen publiek. Na afloop is er gelegenheid voor een drankje. Toegang is gratis!

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 15.00 - Masterclass voor studenten
  • 16.00 - Publiekslezing voor algemeen publiek en studenten
  • 17.00 - Borrel voor iedereen
  • 18.00 - Einde

Uw gastvrouw voor deze editie is hoogleraar Immunobiologie Annemarie Meijer. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.