Universiteit Leiden

nl en

Cursus

Masterclass Personal Branding met Storytelling (Geannuleerd)

Datum
dinsdag 17 maart 2020
Tijd
Locatie
Schouwburgstraat
Schouwburgstraat 2
2511 VA Den Haag

Omschrijving

Personal branding heeft alles te maken met wie jij in de kern bent, waar je voor staat, waar je voor gaat, waar je goed in bent en hoe je dat vervolgens uitdraagt. Iets waar we in Nederland wel eens terughoudend in zijn. Dat is jammer, want niets is zo echt en werkt zo verbindend als laten zien wie jij bent.

Met verhalen - storytelling -  kun je op een eenvoudige en laagdrempelige manier werken aan je personal branding. Waarom? Alle verhalen zijn er al.

Het gaat dan ook niet om verzonnen verhalen, maar om verhalen uit jouw eigen leven. Verhalen die illustreren welke talenten jij hebt, wat jou drijft, wat je wil betekenen en die laten zien waar jij voor staat. Daarbij is het natuurlijk belangrijk dat je weet welke verhalen je uit jouw rugzak met levensverhalen en anekdotes je daarvoor kunt gebruiken. Oftewel: weet jij waar je goed in bent, wat jou uniek maakt en waarmee jij verschil kunt maken? Als je dat eenmaal weet, kun je op zoek gaan naar verhalen die daarbij passen. De kunst is uiteindelijk deze verhalen en anekdotes paraat te hebben, zodat je ze op het juiste moment, in de juiste vorm en tegen de juiste persoon kunt vertellen. En zo op een speelse en natuurlijke manier kunt laten zien wat jouw personal brand is.

In deze Masterclass doorlopen we samen deze drie stappen: onderzoeken wie jij bent, zoeken naar bruikbare verhalen én aansprekend vertellen. Hierbij werken we onder andere met het narratieve model van de Reis van de Held. Ook reiken we structuren aan die je helpen jouw verhaal helder te vertellen.

Data en locatie

Wanneer:         17 maart 2020
Locatie:             Locatie van de Universiteit Leiden in Den Haag: Schouwburgstraat 2
Deelnemers:   er is plaats voor 12 deelnemers

Kosten

Kosten: €595

Masterclass Personal Branding met storytelling

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.