Universiteit Leiden

nl en

Lezing | Q&A

Lezing en Q&A - Impeachment and Democracy: Is America at Risk?

Datum
maandag 2 maart 2020
Tijd
Locatie
Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag
Zaal
360

Op maandag 2 maart ontvangt prof. dr. Wim Voermans (hoogleraar Staats- en Bestuursrecht Leiden) prof. Kimberly Wehle (professor in de rechten en grondwet-deskundige), voor een lezing en Q&A over de staat van de Amerikaanse democratie.

Wehle is professor aan de Amerikaanse University of Baltimore School of Law. Zij probeert in haar werk de grondwet te duiden en ingewikkelde juridische concepten uit te leggen in begrijpelijk taalgebruik. Ook is zij auteur van het boek 'How to Read the Constitution - and Why'.

De lezing heeft de titel 'Impeachment and Democracy: Is America at Risk?'. Aansluitend wordt een Q&A gehouden.

Aanmelden

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.