Kunst en Cultuur

Scheltema
Marktsteeg 1
2312 CS Leiden

Ben je benieuwd welk artistiek of muzikaal talent studenten en docenten van de Leidse Honours Academy en bezitten? Kom dan naar de Arts & Music Night van de Honours Academy, die op dinsdagavond 24 maart 2020 zal plaatsvinden in Scheltema in Leiden! Het thema van deze avond is 'Off-beat'.

Iedereen is welkom om een bijdrage te leveren aan deze avond: solomuzikanten, dichters, dansers, ensembles, triangelspelers, komiek, jazz of metal… Er is voor alle acts is een plek op het podium.
Schuilt er wel een artiest in jou maar is dat niet geschikt voor op het podium? Dan is er de mogelijkheid om jouw creatieve werk (poëzie, fotografie, schilderijen, etc.) te exposeren!

Aanmelden

De avond is vrij toegankelijk en aanmelden is niet nodig. Wil je zelf een een bijdrage leveren met een act of expositie? Stuur dan een mailtje naar culturalhonours@gmail.com. Ook voor andere vragen (bijv. als je muzikale begeleiding nodig hebt), suggesties of ideeën kan je contact opnemen via dit emailadres.

Impressie Honours Concert 2018

Verlaat onze website om deze video te bekijken.