Universiteit Leiden

nl en

Alumni-activiteit | Activiteit Chemisch Dispuut Leiden

Activiteit voor Scheikunde-/MST-alumni door CDL

Datum
zaterdag 14 maart 2020
Tijd
Locatie
nntb

Deze activiteit, georganiseerd door MST-studievereniging Chemisch Dispuut Leiden is voor alle scheikunde-alumni die graag met elkaar en met de studievereniging in contact willen komen.

Bonbons maken

Op zaterdag 14 maart is het al weer tijd voor de volgende buitenledenactiviteit. Deze keer zullen we een bonbonworkshop gaan volgen in het centrum van Leiden.

De workshop zal beginnen om 13:00 uur en zal ongeveer 2 uur in beslag nemen. Aan het eind ga je naar huis met 24 zelfgemaakte bonbons om thuis nog van te kunnen genieten.

Aanmelden

Let op, er is plek voor 20 personen dus VOL=VOL! Op basis van de opkomst bij de voorgaande borrels en activiteiten hebben wij gekozen voor een activiteit met een limiet aan deelnemers. In het geval dat er extreem veel aanmeldingen zijn, zullen wij deze keuze herzien.

Aanmelden is mogelijk door een mailtje te sturen naar bestuur@chemischdispuutleiden.nl. De deadline voor aanmelden is zaterdag 7 maart. Informatie over de locatie en de workshop volgt later.

Voor alumni die geen buitenlid van het CDL zijn, geldt een prijs van €26,50 om deel te nemen aan de workshop, maar het is ook mogelijk om buitenlid te worden voor €25,00 per jaar en dan kom je gratis naar deze activiteit.

Buitenlidmaatschap

Het CDL biedt een buitenlidmaatschap aan, waarmee alumni gratis kunnen deelnemen aan de CDL-activiteiten. Voor €25,- per jaar kunt u genieten van twee buitenledenborrels en een buitenledenactiviteit. Daarnaast ontvangt u het tijdschrift Chimica speciaal voor buitenleden. Voor meer informatie of om u direct aan te melden kunt u contact opnemen met de ab actis via buitenlidmaatschap@chemischdispuutleiden.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.