Universiteit Leiden

nl en

Training

Weerbaarheid tegen stress

Datum
woensdag 26 februari 2020
Tijd
Locatie
Oude Sterrewacht
Sterrenwachtlaan 11
2311 GW Leiden
Zaal
C0.02

In deze training leer je beter om te gaan met stress. We behandelen verschillende oorzaken van stress en staan ook stil bij de effecten ervan. Aan de hand van verschillende praktische oefeningen leer je hoe je jezelf beter weerbaar kunt maken tegen stress. Zo kijken we naar eigen gedachtepatronen, het gebruik van mindfulness, het belang van ademhaling en hoe je stress kunt verminderen.

De training wordt door de Honours Academy georganiseerd. Ben je geen honoursstudent maar wil je wel deelnemen? Stuur dan een email naar assessor@ha.leidenuniv.nl. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Meld je nu aan

Over de trainer

Deze training wordt gegeven door Kick Moors. Hij werkt bij de Universiteit Leiden aan de Faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen. Hij is docent/coach en loopbaanadviseur. De training over stress is door Kick Moors ook gegeven aan de research trainee studenten van Geesteswetenschappen, die onder hoge druk moeten presteren. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.