Universiteit Leiden

nl en

Prijsuitreiking

Prijsuitreiking Taalkundeolympiade 2020

Datum
zaterdag 22 februari 2020
Tijd
Locatie
Lipsius
Cleveringaplaats 1
2311 BD Leiden
Zaal
0.05

De twintigste editie van de Taalkundeolympiade is achter de rug. Er deden dit jaar ruim honderd middelbare scholieren mee, waarvan de antwoorden nu worden nagekeken. Op 22 febuari zal dr. Tijmen Pronk per opgave een prijs uitreiken aan degenen die die opgave het beste hebben gemaakt. Bovendien krijgen de vier deelnemers die de olympiade over het algemeen het beste hebben gemaakt een prijs. Zij zullen Nederland bovendien vertegenwoordigen op de Interationale Taalkundeolympiade in Ventspils, Letland.

Open Dag

Alle deelnemers die benieuwd zijn naar de antwoorden en willen weten hoe ze hebben gepresteerd, zijn van harte uitgenodigd om de uitreiking bij te wonen. De prijsuitreiking vindt plaats op zaterdag 22 februari 2020, na de Open Dag in het Lipsiusgebouw in Leiden. Tijdens de prijsuitreiking worden de antwoorden van de opgaven uitgelegd en na afloop vindt er een gezellige borrel plaats. De bijeenkomst begint om 16:15 en eindigt naar verwachting rond 18:00.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.