Universiteit Leiden

nl en

Master Get Together 2020

Datum
donderdag 13 februari 2020
Tijd
Locatie
Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag
Zaal
Brasserie

Beste master studenten,

Hierbij zijn jullie uitgenodigd voor de vijfde editie van de Master Get Together. Op donderdag 13 februari organiseren wij een borrel voor de master studenten die afgelopen september en in februari 2020 zijn ingestroomd.

Ben jij benieuwd wie die slimme studiegenoot is die altijd achterin zit, hoe je medestudenten door al die artikelen heen komen of naar wie je moet vragen voor een stage? Of ben jij benieuw wat jouw docent heeft gestudeerd en waar je moet zijn voor al jouw studie gerelateerde vragen? Ontmoet je medestudenten, docenten en andere medewerkers bij de get together borrel.

Wij zorgen voor de hapjes en de drankjes. Wij kijken er naar uit jullie allemaal te ontmoeten!

Laat ons weten of je komt door jezelf hier aan te melden: 

Namens de Faculteit,

Thomas van Klaveren & Arthur van Dam

Vragen? Email: assessor@fgga.leidenuniv.nl of communicatie@fgga.leidenuniv.nl

Nodig gerust je medestudenten uit!

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.