Universiteit Leiden

nl en

Jaarlijkse ILS gastlezing: Jurisdiction and the Territorialisation of the Extraterritorial

Datum
maandag 10 februari 2020
Tijd
Locatie
Gravensteen
Pieterskerkhof 6
2311 SR Leiden
Zaal
0.11

Op maandag 10 februari geeft gastdocent prof. dr. Cedric Ryngaert van de Universiteit Utrecht een lezing over ‘Jurisdiction and the Territorialisation of the Extraterritorial’. Dit evenement wordt georganiseerd door de ‘Interaction between Legal Systems 2.0’ (ILS) projecten ‘Policing the high sea’ en 'SOLID'.

Deze lezing vindt plaats op maandag 10 feburari 2020 in het Gravensteen (zaal 0.11) van 16:00 – 17:30 uur. Iedereen is welkom, maar vergeet je niet hier te registreren! Klik hier voor meer informatie. Na de lezing vindt er een receptie plaats in de Faculty Club.

Zie onze website voor meer informatie over ILS 2.0.

NB: De presentatie zal in het Engels worden gegeven.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.