Universiteit Leiden

nl en

Interaction between Legal Systems 2.0: Reflections near the end

Datum
maandag 10 februari 2020
Tijd
Toelichting
Voor koffie en thee wordt gezorgd!
Locatie
Oude Sterrewacht
Sterrenwachtlaan 11
2311 GW Leiden
Zaal
C.004

Interaction between Legal Systems 2.0: Reflections near the end’ wordt georganiserd ‘SOLID: Solidarity Under Strain’ en Policing the high seas: maritime law enforcement’, twee projecten binnen ILS 2.0. Het doel is om de verschillende onderzoeken binnen het overkoepelende onderzoeksproject te presenteren, welke allen in de eindfase verkeren. Op deze wijze kan het onderzoek op een open en toegankelijke manier worden gedeeld met onderzoekers van andere projecten, onderzoeksprogramma's en instituten.

Dit evenement vindt plaats op maandag 10 februari in de Sterrenwacht (zaal C.004) van 11:00 - 13:00 uur. Voor koffie en thee wordt gezorgd. Het programma van het evenement is hier te vinden. Klik hier voor meer informatie over ILS 2.0.

NB: De voertaal van de presentaties is Engels.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.